Siste nytt

Benytt sommeren til å studere

Benytt ledige tiden på å gjøre deg mer attraktiv for arbeidslivet. Her finner du oversikt over gratis kurs til deg som for tiden er permittert, arbeidsledig eller ønsker å øke din kompetanse.  

Det beste du kan investere i nå er deg selv

Ingenting gir bedre avkastning nå enn investering i sin egen kompetanseutvikling.  

Tiden er inne for å oppgradere arbeidsstyrken

Koronakrisen har åpnet et mulighetsvindu hvor vi har fått både tid, penger og endringer i regelboken for at kompetanseutvikling skal blomstre.  

Kompetanseutvikling i kriser

Hvordan kan man tenke på kompetanseheving av ansatte når bedrifter kjemper for å overleve og det forventes enda flere permitteringer og høyere ledighetstall framover, spør Elena Rosnes.  

Lytt til erfarne hjemmekontorfolk

Kompetanseforum Østfold har gode tips for å jobbe godt i hjemmekontor. Men vi har ingen fjellvettregler som sier hvordan du unngår å bli forstyrret.  

Til tiendeklassinger som stresser før søknadsfristen

Arbeidslivet er langt, og generasjonen som velger retning på videregående nå vil mest sannsynlig stå i jobb mye lenge enn det man gjør i dag. Og det er stor sannsynlighet for at man kommer til å bytte både jobb og yrke flere ganger i løpet av sitt yrkesliv.  

De nye fylkene på nettverksmøte om kompetanse

20. januar 2020 ble det arrangert en ny samling i fylkeskommunalt nettverk for regional kompetansepolitikk.  

Verden har forandret seg, har du?

Vi lever i en tid der endringer er den eneste konstanten, kontinuerlig læring er nye normalen. De tre sentrale partnere; individet, utdanningsaktøren og arbeidsgiveren må derfor alle gå i seg selv.  

Bygger kompetanseforum 2.0 i Viken

Etter tre år høster Kompetanseforum Østfold mye skryt for nytenking innen regional samhandling på kompetanseområde. Nå starter byggingen av Kompetanseforum 2.0. Det skjer i Viken.  

Gå ikke glipp av fremtiden. Vær forberedt!

En mobilprodusent går inn i banktransaksjoner. En nettbutikk kjøper en dagligvarekjede. Et sosialt nettverk vil lage sin egen kryptovaluta.    

Til toppen