Siste nytt

Den digitale bedriftsdagen 2021

I år arrangerer Kompetanseforum Østfold en digital bedriftsdag for karriereveiledere og NAV-veiledere, tirsdag 13. april kl. 09.00-11.00.  

Stortingsmelding om arbeidslivsrelevans i høyere utdanning er lansert

Målet er at UH-sektor utdanner kandidater som både møter dagens kompetansebehov og samtidig kan bidra til å utvikle fremtidens arbeidsliv. Hvordan? - Bredere og mer systematisk samarbeid mellom utdanningsinstitusjonene og arbeidslivet om: hva studentene lærer og hvordan studentene lærer.  

Opplæring når bedrifter kjemper for å overleve?

Ja, akkurat nå er det riktige tidspunktet for å sette i gang opplæring av ansatte.    

Hva vil du blir når du blir stor?

1. mars skal ungdom velge videregående skole og 15. april er frist for å søke høyere utdanning. Hvilken utdanning bør unge velge?  

Vi inviterer til et digitalt verksted

Digitalt Milepælverksted. Vi vil gjøre en forskjell – hva gjør vi da?  

Vi har ikke råd til en tapt generasjon

Etter hvert som stadig flere blir vaksinert og de helsemessige utfordringene rundt korona blir mindre, må sette stadig mer av innsatsen inn på å sørge for at den helsemessige pandemien ikke går over til å bli en økonomisk tsunami – spesielt viktig er det å sørge for at unge får fullført sin utdanning og kommer i arbeid.  

Lesetips til vinterferien

Blir det ski, sofa eller jobb i vinterferien? Her kommer noen boktips og "nye rapporter" forslag fra oss.    

Oppsummering fra digital frokost Unge under korona

130 representanter fra utdanningsinstitusjoner, næringsliv, NAV og fylkeskommunen meldte seg på når Kompetanseforum Østfold inviterte til dette viktige møte 16. februar.  

Tiden er inne for å oppdatere seg

Det har aldri vært en bedre tid i livet ditt for å lære noe nytt og dermed også gjøre et positivt bidrag for å forbli aktuell på arbeidsmarkedet.  

Hvordan ser fremtidens arbeidsliv ut

Hvordan ser fremtidens arbeidsliv ut og hvilken kompetanse trenger vi for fremtiden. Historier fra Fredrikstad, Halden, Moss og Sarpsborg.    

Til toppen