Siste nytt

Vi må heie på hverandre når vi lærer.

På samme måte som vi heier på hverandre når vi trener, må vi heie på hverandre også når vi lærer.  

To learn, bond and do

Vi sparket i gang sommeren på en lærerikt og inspirerende måte.  

Bedriftsdagene 2023: 6. juni

Siste dag for Bedriftsdagene 2023 gikk besøket til Sørby Utleie i Indre Østfold, Refsnes Gods og Contiga i Moss, Borg Havn og Østfoldhallene i Fredrikstad,  Nexans i Halden og Glomma Papp i Sarpsborg.  

Lesetips til sommer 2023

Sommertid er lesetid!  

Bedriftsdagene 2023: 1. juni

Denne dagen fikk skole og NAV-veiledere besøkt VPK Packaging i Halden, Maskin og Utemiljø i Indre Østfold, Sirkel i Fredrikstad, Fosby og Sykehuset Østfold i Sarpsborg.  

Bedriftsdagene 2023: 25.mai

Tradisjonen tro arrangerer Kompetanseforum Østfold Bedriftsdagene, en serie bedriftsbesøk for karriereveiledere og NAV-ansatte.  

Sommerjobbmesser for unge

For unge er verdien av sommerjobb og noe på CV ’n er stor med tanke på videre jobbsøk og valg av utdanning. NAV kontorene i Nedre Viken ønsker å bidra til at unge jobbsøkere skal få sitt aller første møte med arbeidslivet.  

Strategisk kompetanseutvikling i kommuner

HR-medarbeidere i Østfold-kommunene ble invitert til en innsiktsprosess for å undersøke behovet for et læringsnettverk for kunnskaps- og erfaringsdeling rundt strategisk kompetanseutvikling.     

Mangel på kompetanse kan bremse det grønne skiftet

God tilgang på kompetanse er avgjørende for at bedrifter skal kunne skape verdier og vil være helt avgjørende om vi skal lykkes med overgangen til det grønne skifte.  

Lesetips til påskeferien 2023

Det MÅ ikke være krim selv om det er påske !