Hvordan ser fremtidens arbeidsliv ut

Hvordan ser fremtidens arbeidsliv ut og hvilken kompetanse trenger vi for fremtiden. Historier fra Fredrikstad, Halden, Moss og Sarpsborg.

Hos Vekst i Fredrikstad med Carl Christian Strømberg Trine Sirnes   

Silvija Seres er kjent for å formidle kunnskap om digitalisering og teknologisk omstilling på «lettforståelig» vis, blant annet gjennom den populære podkastserien LØRN.

Fleksibel, digital og enkel læring

LØRN podkaster er korte og inspirerende samtaler om konkrete teknologiprosjekter der Norge har tydelige fortrinn. Du blir kjent med spennende lokale bedrifter og miljøer og får høre hva som ifølge podkastgjestene er relevant kunnskap for fremtiden.

Intervjuer med de som former fremtidens arbeidsliv

I samarbeid med Kompetanseforum Østfold har LØRN fått mange spennende og ulike historier om utvikling og bruk av teknologi i Fredrikstad, Halden, Moss og Sarpsborg.

- Regionen er et av de fremste områdene i landet innen industrialisering, og jeg opplever at man her er seg bevisst både gamle tradisjoner og moderne arbeidsmåter. Det å spre disse gode lokale historiene er viktig, sier Silvija Seres.

35 historier

I 2019-2020 intervjuet Seres aktører fra gamle Østfold som på ulikt vis skaper vekst og utvikling gjennom moderne teknologi, digitalisering og innovasjon. Samtalene er samlet i 35 podkast-episoder på rundt 15-20 minutter hver. Blant intervjuobjektene er gründere, næringslivsledere, forskere og ledere fra offentlig sektor i Fredrikstad, Halden, Moss og Sarpsborg.

Denne serien ble laget i samarbeid med Kompetanseforum Østfold, Vekst i Fredrikstad-programmet (Fredrikstad Næringsforening / Fredrikstad kommune) og Smart Innovation Norway.

Podkastene kan du høre her.