Siste nytt

Bedriftsdagene 2019

I dag har vært siste dag i «Bedriftsdagene 2019» der rådgivere fra ungdomsskoler, videregående skoler, voksenopplæring og NAV har besøkt bedrifter i Østfold for å lære om hva ulike fag er i dag og hva bedriftene legger vekt på når de skal rekruttere for fremtiden.  

Hvilken kompetanse er ettertraktet i Østfold?

Kompetanseforum Østfold jobber med å samle oversikt over sentral statistikk, prognoser og kvalitative vurderinger over hvilken kompetanse finnes, og hvilken kompetanse kommer vi til å trenge i Østfold. Vi kan bruke dette materialet til å prøve å finne en rettesnor for framtidsutsiktene i fylket.      

Slik formes fremtidens arbeidsliv i Østfold

Silvija Seres er kjent som en av Norges fremste teknologieksperter. I sin populære podkastserie intervjuer hun nå en rekke østfoldinger som former fremtidens arbeidsliv.      

Mener den digitale kompetansen må være både bred og spiss

Digital kompetanse må inn i alle fag. Det er et av budskapene som kom fram på Kompetanseforum Østfolds kunnskapsdag nylig.  

Utviklingsverksted "Fremtiden er her - grip mulighetene!"

25. januar arrangerte Kompetanseforum Østfold utviklingsverksted for kommunale ledere og fagansatte med ansvar for oppvekst og utdanning i Simulatorsenteret på Halden Innovation Park.        

Til toppen