Siste nytt

Vi har ikke råd til en tapt generasjon

Etter hvert som stadig flere blir vaksinert og de helsemessige utfordringene rundt korona blir mindre, må sette stadig mer av innsatsen inn på å sørge for at den helsemessige pandemien ikke går over til å bli en økonomisk tsunami – spesielt viktig er det å sørge for at unge får fullført sin utdanning og kommer i arbeid.  

Lesetips til vinterferien

Blir det ski, sofa eller jobb i vinterferien? Her kommer noen boktips og "nye rapporter" forslag fra oss.    

Oppsummering fra digital frokost Unge under korona

130 representanter fra utdanningsinstitusjoner, næringsliv, NAV og fylkeskommunen meldte seg på når Kompetanseforum Østfold inviterte til dette viktige møte 16. februar.  

Tiden er inne for å oppdatere seg

Det har aldri vært en bedre tid i livet ditt for å lære noe nytt og dermed også gjøre et positivt bidrag for å forbli aktuell på arbeidsmarkedet.  

Hvordan ser fremtidens arbeidsliv ut

Hvordan ser fremtidens arbeidsliv ut og hvilken kompetanse trenger vi for fremtiden. Historier fra Fredrikstad, Halden, Moss og Sarpsborg.    

Digital frokost "Unge under korona"

Kompetanseforum Østfold inviterer alle som er bekymret for økende ledighet blant unge og deres fremtid.    

Hjemmekontor Sesong 2 Episode 1

Sist vinter ble vi sendt på hjemmekontor, og vi måtte tilpasse oss en helt ny hverdag med nye og ukjente utfordringer. Fjellvettregler for hjemmekontor kom etter hver på plass, og nå som vi får en ny runde ut i ulendt terreng med overhengende skredfare er det er på tide med en oppsummering av erfaringer og tips fra året som har gått.  

Nytenking ga midler til kompetanseheving

Industridesign-selskapet Eker Design i Fredrikstad tenkte nytt da koronaen rammet. Nå får de støtte fra Viken fylkeskommune til å satse på utvikling av medisinsk teknisk utstyr.  

Hvilken linje å velge i videregående?

Snart skal årets 10-klassinger velge videregående skole. Hvilken utdanning bør de velge?  

Tid for å styrke din digitale kompetanse?

Ny kompetanse raskt? Her finner du oversikt over nettbaserte kurs og utdanninger som du kan ta nå.